Jacco Dickhof

projecten

Wie is Jacco Dickhof

Jacco Dickhof, opgegroeid in een ondernemersgezin, was al vroeg  in  alle aspecten van techniek geïnteresseerd. Na schooltijd, als twaalfjarige jongen hielp hij z’n vader al mee, die woningen en winkels heeft gebouwd in eigen beheer.

Doordat de interesse in techniek was gewekt heeft Jacco Dickhof zich toegelegd op de techniek alsmede het ondernemerschap. In eerste instantie heeft hij opleidingen gevolgd ten behoeve van het ondernemerschap. Dit betrof de Lagere en de Middelbare Detailhandel school.

Nadien heeft hij zich meer toegelegd op de techniek en heeft naar de Middelbare Technische School en de Hogere Technische School richting Werktuigbouw afgerond.  Na deze opleiding is hij gaan werken bij een installatiebedrijf. Binnen dit bedrijf heeft hij de het diploma voor  Elektrotechniek behaald.

Daarna is hij gaan werken bij het Waterschap Groot Salland als beleidsmedewerker op gebied van Civiele Techniek met als specialisatie de planvorming rondom Rioleringen en afvalwaterzuiveringen.

Na de periode van het waterschap is Jacco Dickhof gevraagd om te komen werken op het ingenieursbureau van de gemeente Zwolle om daar de planvorming rondom rioleringen te doen. Ook daar heeft hij diverse opleidingen gevolgd op het gebied van civiele techniek met als specialisatie rioleringen.

In 2004 is hij voor zichzelf begonnen en heeft zich toegelegd op bouwkunde door verschillende opleidingen waaronder de opleiding vastgoed.

Hij heeft een aantal jaren 30 woningen in z’n eentje geheel gerenoveerd in de randstad. Dat betekent dus alles eruit en van binnen geheel opnieuw opbouwen van de woningen met uitzondering van de buitenmuren.

Daarnaast heeft hij verschillende winkels voorzien van een nieuw interieur.

In 2012 heeft Jacco Dickhof winkels, woningen en een bedrijfsunit gerealiseerd in Wezep.

Aangezien Jacco Dickhof door ervaringen en opleidingen beschikt over een brede kennis wil hij niet specialiseren in een specifieke richting maar kiest hij ervoor om zijn projecten zo breed mogelijk te kiezen. Hij is dus in staat om grote projecten, zoals woningbouw, winkelinrichting en woninginrichting in z’n geheel te managen en uit te voeren zonder inhuur van andere expertise. Daarnaast zijn de kleine projectjes zoals badkamer, schilderwerk, uit- en aanbouwen woningen, inrichten woning en winkels en plaatsen zonnepanelen uiteraard ook zeer welkom.

Heeft u vragen, schroom niet, bel of mail naar Jacco Dickhof. Jacco Dickhof staat u graag te woord.

06-19540510 / JaccoDickhof@gmail.com

© 2024 Jacco Dickhof

Thema door Anders Norén